Workshops schilderen, die verbinden.

tel: 06 - 22205360 - e-mail: ariegeurts@me.com

Revieuws Sinterklaas bezoeken

 

– Feestcommisie Scania IT.
“Weer een succesvolle Sinterklaas gevierd bij Scania IT. De Sint en zijn pieten konden zich goed inspelen op de kinderen en de kinderen waren dan ook erg enthousiast om de Sint en zijn pieten te mogen ontvangen. De Sint keek niet op een minuutje meer of minder om de kinderen een fijne Sinterklaas te geven. Vooraf was het contact erg goed en aan alles werd gedacht. Zeker volgend jaar weer en een echte aanrader”

Kind regards\ Med vänliga hälsningar \Met vriendelijke groeten,
Yde Loos

Hanneke Meekers:
Wat geweldig dat Sint en piet bij ons zijn geweest!! Inmiddels is Bo nu 4 en ieder jaar komt hij bij opa en oma, zo blij mee!! Volgend jaar graag weer in de ‘planning’ opnemen hoor!! Nogmaals dank u hartelijk Sint voor uw bezoek en weer een onvergetelijke middag! Graag tot volgend jaar!!

Personeelsvereniging Belastingdienst:
Sinterklaas en zijn Pieten hebben een bezoek gebracht aan het Sinterklaasfeest van onze personeelsvereniging “de Peperbus”. Wij vonden dat Sinterklaas en zijn Pieten er professioneel uitzagen en op een natuurlijke manier met de kinderen omgingen. Reacties van de ouders waren ook lovend! Kortom ik beveel ze ten zeerste aan!