Workshops schilderen, die verbinden.

tel: 06 - 22205360 - e-mail: ariegeurts@me.com

Sinterklaas in Zwolle

.   

2023

Dag pa’s, ma’s, oma’s, opa’s, bazen van bedrijven, meesters en juffen van scholen! Staan jullie al in het “Grote Boek” van Sinterklaas voor een bezoek?

Ik (Arie) heb gehoord dat:

Sinterklaas in Zwolle graag met zijn Piet(en) bij u / jullie op bezoek komt om samen met jullie een onvergetelijk herinnering te maken. Zie op Facebook de aanbevelingen voor ons.
https://www.facebook.com/sinterklaasinzwolle/

Willen jullie Sinterklaas en piet op bezoek. Wees er snel bij om teleurstellingen te voorkomen want Vol=Vol zie hiervoor de  tarieven 

aanmelden

Vanaf 2002 speelt de assistent van Sinterklaas (Arie) in Zwolle de rol van Sinterklaas. Vele bezoeken heeft hij afgelegd bij bedrijven en particulieren. Zo komt hij al jaren bij Craft en de Belastingdienst. 
In de laatste jaren zijn daar bezoeken bijgekomen aan: Sint Nicolaasschool , Roscom , Cyklop, Isala, Molecaten en Scania .
Bij de door de jaren heen bezochte klanten behoren de Montessorischool Zwolle , de ROVA, het Kadaster maar ook garage Wensinkvoetbalvereniging ZAC

2022

In 2022 zijn er veel kindjes verblijdt met een bezoek van Sinterklaas en Piet(en). Dit in de vorm van een bezoek aan huis of bedrijf. Huisbezoeken werden er gebracht bij: James, Ravi, Ivy, Nyla, Vinz, Hanne, Floris, Pepijn, Marre, Janne, Fedde, Xavi, Nyla, Bo, Chez, Delayza, Nikee, Rowen, Felice, Bram, Pelle, Otis, Lizzy, Jill, Xem, Yara, Luca, Viggo (via de TV) Jelte (via de telefoon) Joseph, Romy,Valentina, Angelina, Cilia, Jan, Ryan, Brandley, Lio, Senah, Elif Naz, Enes, Taha, Daan en Luuk.
In hotel Wientjes was er een familiefeest waar Sinterklaas en zijn Pieten ook uitgenodigd waren. Lola,Julian, Emilie,Milou, Magnus, Eloise, Lotte,Louisa, Valentine, Florentine, Oliver, Casper, Elise en Leonardo hebben Sinterklaas en de Pieten daar mogen begroeten.
De bedrijven Craft, Scania, Rosmos, Cyklop, Molecaten Ginkelduin en Leemcule werden bezocht. Ook heeft Sinterklaas Djambo in Zwolle bezocht, de personeelsvereniging van de Isala hun jaarlijks Sinterklaasfeest vierde. De PV de Peperbus van de belastingdienst werd niet vergeten.

 Sinterklaas op huisbezoek  Sint en Piet op bezoek op huisbezoek
Sinterklaas op school Sinterklaas Zwolle roetveegPiet

 ·

2021

2021 was een bijzonder jaar voor iedereen. Gelukkig konden Sinterklaas en Piet op aangepaste wijze bezoeken afleggen en via videobellen menig kindje blij maken.

montessori videobellen

2020

Een bijzonder jaar dat 2020.
Graag was Sinterklaas op bezoek gekomen bij vele kindjes, maar de corona gooide roet in het eten. Toch heeft Sint een enkel bezoek op alternatieve wijze gebracht.

Alternatieven:
1/ Stoepbezoekje

2/ Whatsapp bellen

Een kleine impressie:
filmpje: Sinterklaas aan de telefoon.

Toch bezoek van Sinterklaas
Op initiatief van de aanvrager op een andere manier van de aanvrager. De aanvrager is er voor verantwoordelijk dat de happening  corona-proof plaats vindt.

In 2020 is er 1 school door Sinterklaas persoonlijk bezocht. Dit was basisschool Sint Nicolaas in Lierderholthuis.

sinterklaas

2019

We zijn weer in Spanje
Terug kijkend op Sinterklaas 2019: Super feest gehad en gemaakt. Enkele impressie foto’s:

sinterklaas   Sinterklaas in Zwolle Sinterklaas in Zwolle Sinterklaas in Zwolle Zwarte Piet Sinterklaas in Zwolle Piet

Recensies:

Hanneke Meekers:
Wat geweldig dat Sint en piet bij ons zijn geweest!! Inmiddels is Bo nu 4 en ieder jaar komt hij bij opa en oma, zo blij mee!! Volgend jaar graag weer in de ‘planning’ opnemen hoor!! Nogmaals dank u hartelijk Sint voor uw bezoek en weer een onvergetelijke middag! Graag tot volgend jaar!!

Personeelsvereniging Belastingdienst:
Sinterklaas en zijn Pieten hebben een bezoek gebracht aan het Sinterklaasfeest van onze personeelsvereniging “de Peperbus”. Wij vonden dat Sinterklaas en zijn Pieten er professioneel uitzagen en op een natuurlijke manier met de kinderen omgingen. Reacties van de ouders waren ook lovend! Kortom ik beveel ze ten zeerste aan!

 

     Sinterklaas in Zwolle