Workshops schilderen, die verbinden.

tel: 06 - 22205360 - e-mail:

Arie Geurts

 

Arie Geurts (1957)
een ‘mensen mens’ die coacht, inspireert, enthousiasmeert en blij maakt.

Arie Geurts heeft veel functie mogen vervullen (zie linkend pagina: ariegeurts ).

Arie heeft in opdracht van zorggroep Atlant te Beekbergen intervisie geïmplementeerd. Ook een gastles bij ROC Landstede te Zwolle is er verzorgd. De les ging over de transities in de ouderenzorg.

Arie Geurts is in 2001 begonnen met Art in Tact. Hij maakt en verkoopt schilderijen.
Binnen Art in Tact gebruikt Arie zijn opgedane kennis, werk- en levenservaringen (o.a. Burn-out). Door deze ervaringen is hij in staat om met veel doelgroepen een connectie te maken. Dit en zijn passie voor het schilderen zet hij om workshops schilderen. Deze workshops zijn een middel om verbindingen tussen mensen te maken of om verbindingen te behouden. Denk hierbij aan een teamuitje, teambuilding of grotere personeelsfeesten.
Een familiedag of vrijgezellenfeest krijgen een andere inhoud en met een dierbare herinnering in een zelfgemaakt schilderij.

Referentie:

Arie heeft een grote persoonlijke uitstraling en weet tijdens de workshop zijn bevlogenheid en motivatie over te brengen op de groep. Arie zorgt voor een prettige, comfortabele sfeer. Iedereen komt los en wordt enthousiast. In deze omstandigheid ontstaat er gezamenlijk een prachtig kunstwerk. Voor een teambuilding event kan ik Art in Tact van harte aanbevelen! Annelies Leeuwe Quality Assurance Manager at PolyVation

Vanaf 2012 is Arie Geurts voor veel Zwolse kinderen Sinterklaas.

 Sinterklaas

Bewaren

Referenties van klanten: