Workshops schilderen, die verbinden.

tel: 06 - 22205360 - e-mail:

Over ons

  Arie Geurts

geboren 30-12-1957

Arie Geurts is een ‘mensen mens’ die graag mensen coacht, inspireert, enthousiasmeert en blij maakt.

Binnen de diverse  functies ( zie: https://nl.linkedin.com/in/ariegeurts ) die Arie Geurts vervuld heeft hij veel mensen in hun kracht gezet. Persoonlijke aandacht staat daarbij voorop. Vanuit het streven naar kwaliteit, is Arie in staat om een (vertrouwens)omgeving te creëren. Individuele doelen en teamdoelen met elkaar te verbinden. Hierbij maakt hij gebruik van mijn empatisch en relativerend vermogen, humor en helikopterview. Belangrijke kernwaarden in zijn werk zijn authenticiteit, integriteit, verantwoordelijkheid en vertrouwen.
Onlangs heeft Arie in opdracht van zorggroep Atlant te Beekbergen intervisie geïmplementeerd. Ook een gastles bij ROC Landstede te Zwolle is er verzorgd over de transities in de ouderenzorg.

Na en naast functies in de zorg is Arie vanaf 2001 oprichter en eigenaar van Art in Tact. Hij maakt en verkoopt schilderijen en geeft hij workshops. Art in Tact is een succes geworden mede door zijn ondernemerschap, doorzettingsvermogen, zelfstandigheid en creativiteit.

Vervulde functies en op gedane ervaring:
Verpleegkundig A, wijkverpleegkundige, hoofdwijkverpleegkundige, teammanager V&V, interim directeur Vrijwilligers Centrale Zwolle, relatiebeheerder V&V, Emeritus assistent en woonbegeleider RIBW, begeleider werken specialisatie activiteiten, teamadviseur, teamcoach, Coördinator Zorg.
vanaf 2001 eigenaar van Art in Tact en vanuit dit bedrijf de opgedane kennis, werk- en levenservaringen ( Burn-out ) en de passie voor het schilderen  gebruiken als instrumenten voor het organiseren en uitvoeren van workshops schilderen.

Vanaf 2012 is Arie Geurts voor veel Zwolse kinderen Sinterklaas.
IMG_5165

Bewaren

Referenties van klanten: