Workshops schilderen, die verbinden.

tel: 06 - 22205360 - e-mail:

Arie Geurts

geboren 30-12-1957

Arie Geurts is een ‘mensen mens’ die graag mensen coacht, inspireert, enthousiasmeert en blij maakt.

Arie Geurts heeft veel functie mogen vervullen (zie: ariegeurts ). Het is hem gelukt veel mensen blij te maken.

Onlangs heeft Arie in opdracht van zorggroep Atlant te Beekbergen intervisie geïmplementeerd. Ook een gastles bij ROC Landstede te Zwolle is er verzorgd. De les ging over de transities in de ouderenzorg.

Arie Geurts is in 2001 begonnen met Art in Tact. Hij maakt en verkoopt schilderijen.
Binnen Art in Tact gebruikt Arie zijn opgedane kennis, werk- en levenservaringen (o.a. Burn-out). Door deze ervaringen is hij in staat om met veel doelgroepen een connectie te maken. Dit en zijn passie voor het schilderen zet hij om workshops schilderen. Deze workshops zijn een middel om verbindingen tussen mensen te maken of om verbindingen te behouden. Denk hierbij aan een teamuitje, teambuilding of grotere personeelsfeesten.
Een familiedag of vrijgezellenfeest krijgen een andere inhoud en met een dierbare herinnering in een zelfgemaakt schilderij.

CV:
Verpleegkundig A, wijkverpleegkundige, hoofdwijkverpleegkundige, teammanager V&V, interim directeur Vrijwilligers Centrale Zwolle, relatiebeheerder V&V Icare, Emeritus assistent, woonbegeleider RIBW, begeleider werken specialisatie activiteiten, teamadviseur, teamcoach RIBWgo, Coördinator Zorg Carinova, Leidinggevende verpleegkundige en Coachende verpleegkundige bij LaTouche.

Vanaf 2012 is Arie Geurts voor veel Zwolse kinderen Sinterklaas.

 Sinterklaas

Bewaren

Referenties van klanten: