Workshops schilderen, die verbinden.

tel: 06 - 22205360 - e-mail: ariegeurts@me.com

Arie Geurts


Arie Geurts (1957) – Coach, Inspirator en Kunstenaar

Arie Geurts is een ‘mensen mens’ die anderen coacht, inspireert, enthousiasmeert en blij maakt. Met zijn brede ervaring en passie voor kunst heeft hij veel waardevolle bijdragen geleverd aan verschillende functies en projecten. Meer informatie over zijn werkervaring is te vinden op de gelinkte pagina: ariegeurts.

Een opmerkelijk project van Arie Geurts was de succesvolle implementatie van intervisie voor zorggroep Atlant in Beekbergen. Daarnaast heeft hij een gastles verzorgd over de transitie in de ouderenzorg bij ROC Landstede in Zwolle.

In 2001 startte Arie Geurts met Art in Tact, waar hij zijn schilderijen creëert en verkoopt. Binnen Art in Tact combineert Arie zijn kennis, werkervaring en levenservaring, waaronder zijn ervaring met burn-out, om een connectie te maken met diverse doelgroepen. Hij benut zijn passie voor schilderen in schilderworkshops, die dienen als middel om verbindingen tussen mensen te creëren of te versterken. Of het nu gaat om een teamuitje, teambuildingactiviteit of een groter personeelsfeest, de workshops bieden een unieke gelegenheid om gezamenlijk kunstwerken te creëren. Daarnaast geeft een zelfgemaakt schilderij een speciale betekenis aan een familiedag of vrijgezellenfeest als dierbare herinnering.

Referentie:

Arie Geurts straalt een grote persoonlijke uitstraling uit en weet tijdens de workshops zijn bevlogenheid en motivatie over te brengen op de groep. Hij creëert een prettige en comfortabele sfeer, waardoor iedereen loskomt en enthousiast wordt. Onder deze omstandigheden ontstaat er gezamenlijk een prachtig kunstwerk. Voor teambuildingevenementen kan ik Art in Tact ten zeerste aanbevelen! Annelies Leeuwe, Quality Assurance Manager bij PolyVation.

Vanaf 2002 is Arie Geurts voor veel Zwolse kinderen Sinterklaas.

  Sinterklaas   

Bewaren

Referenties van klanten: