Workshops schilderen, die verbinden.

tel: 06 - 22205360 - e-mail: ariegeurts@me.com

Verbindende workshop schilderen.

Van harte welkom bij Art in Tact voor verbindende workshops schilderen.

Wij verzorgen jouw teamuitje, jouw teambuilding en feestjes voor familie en vriend(inn)en.
Doel van onze workshops schilderen is om in verbinding te komen, te zijn en te blijven en hieraan een mooie herinnering over te houden.

We komen graag bij jullie op locatie of op een door jouw uitgezochte locatie.

Onze workshops schilderen zijn niet zo maar workshops schilderen.

Het schilderen wordt door ons als middel gebruikt. Het gaat om ONT-moetende ontmoetingen of om te verbinden.
We maken het schilderen ondergeschikt aan het samen iets leuks doen. Samen lekker aan de slag, elkaar op een andere manier leren kennen of elkaar juist leren kennen. Tijdens de workshop worden de herinneringen, die bij jullie leven gebruikt. Met deze opgehaalde herinneringen gaan we samen aan de slag om een nieuwe herinnering te maken.
Dat zijn de workshops schilderen bij Art in Tact.

Kunnen jullie niet schilderen of zijn jullie bang voor het witte doek?

Bij ons hoef je niet te kunnen schilderen. Koudwatervrees? Dat hoeft niet. We maken het schilderen ondergeschikt aan de beleving. Je hoeft bij ons niet bang te zijn voor dat steriele witte doek of voor het maken van fouten. Samen plezier maken, verbinding zoeken, maken en houden, dat staat voorop.

Hoe we dat doen? We maken een nieuwe herinnering van bestaande herinneringen.

We geven kleine goed uitvoerbare opdrachtjes, die passend zijn voor het thema van jouw gezelschap of de branche van jouw organisatie. We doen voor wat we bedoelen en zonder dat je er erg in hebt wordt het een hilarische middag met mooie verhalen en een mooi schilderij als herinnering.
Laat jij je gasten ook verrast raken over het zelf gemaakte schilderij?

Wat hebben we nodig?

Helaas hebben we t.g.v. de corona ons atelier moeten opheffen. Daarom komen we graag naar jullie toe of organiseren we een geschikte ruimte.
Als we bij jou worden uitgenodigd hebben we niet veel nodig. Voldoende tafels om werkplekken te creëren voor alle deelnemers. Daar naast een tafel of soms twee voor ons materiaal. Water en een emmer zijn ook nodig.Wat natuurlijk ook fijn is dat jij met je gezelschap goede zin hebben.

Om een indruk te krijgen want velen zijn je inmiddels voor gegaan zie portfolio en de referenties.

familiedag teambuilding

Een referentie:
Ester Korbee-van Hille Regiomanager Bezwaar en Beroep Almere van het UWV

Wij hebben als afdeling Bezwaar en Beroep Almere van het UWV een teambuildingsdag gehad. De middag van deze dag was gevuld met schilderen. De workshop vond plaats onder de bezielende leiding van Arie Geurts.  Wij hebben in de voorbereiding van deze dag op een heel prettige wijze met Arie contact gehad. De voorbereiding. Arie dacht met ons mee hoe wij het schilderen en onze STERwaarden op een leuke manier bij elkaar konden brengen. Ook toen er zich in de voorbereidingsperiode een onverwachte situatie voordeed, was Arie ook bereid om daarmee rekening te houden afhankelijk van de stemming op die dag. Het is prettig om op deze manier het gevoel te krijgen ook echt samen op te trekken. Op de dag zelf, gisteren, was het mooi om iedereen zo spontaan en ook met een enorme inzet aan de gang te zien gaan. Aanvankelijk was voor menigeen nog onduidelijk wat precies de bedoeling is. Na de eerste verwarring kwam er al snel en gestaag vorm in de symbolen, die wij aan de STERwaarden hebben gegeven. Deze staan voor Samenwerking, Transparantie, Enthousiasme en Rechtvaardig. Plus de K van Klant, die het woord STER.K maakt. De middag heeft in een gezellige en actieve sfeer geleid tot 10 mooie schilderijen, die wij nu ergens een plaats gaan geven op de afdeling. Samen ergens mee aan de gang gaan, is mij en hopelijk ook anderen, heel goed bevallen.
Arie maakte in de middag er een ontspannen sfeer van, en zorgde voor verbinding tussen de verschillende groepen, door met elkaar te delen, wat men wilde. Bedankt, Arie!

Bewaren

Referenties van klanten: