Workshops schilderen, die verbinden.

tel: 06 - 22205360 - e-mail: ariegeurts@me.com

Verbindende workshop schilderen.

Welkom bij Art in Tact – Verbindende Workshops Schilderen

Bij Art in Tact heten we je van harte welkom voor verbindende workshops schilderen. Of het nu gaat om een teamuitje, teambuildingactiviteit of een feestje met familie en vriend(inn)en, wij zorgen voor een unieke ervaring. Ons doel is om verbinding te creëren, te ervaren en te behouden, terwijl we samen mooie herinneringen creëren.

Onze workshops schilderen zijn ontworpen om een gevoel van saamhorigheid en creativiteit te stimuleren. Onder begeleiding van onze ervaren kunstenaars krijgt iedere deelnemer de kans om zijn of haar artistieke talenten te ontdekken en uit te drukken. Of je nu een ervaren schilder bent of nog nooit eerder een penseel hebt vastgehouden, onze workshops zijn toegankelijk voor alle niveaus.

Tijdens de workshop zorgen we voor een ontspannen en inspirerende omgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om zichzelf uit te dagen en te experimenteren. Het resultaat is niet het belangrijkste; het gaat vooral om het plezier van het creatieve proces en het versterken van de onderlinge band. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met niet alleen een zelfgemaakt kunstwerk, maar ook met mooie herinneringen en een gevoel van verbondenheid.

Of je nu een bedrijfsuitje, teambuildingactiviteit of een feestje organiseert, Art in Tact biedt de perfecte oplossing voor een unieke en betekenisvolle ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze workshops schilderen kunnen bijdragen aan jouw speciale gelegenheid.

 

familiedag teambuilding

Een referentie:
Ester Korbee-van Hille Regiomanager Bezwaar en Beroep Almere van het UWV

Wij hebben als afdeling Bezwaar en Beroep Almere van het UWV een teambuildingsdag gehad. De middag van deze dag was gevuld met schilderen. De workshop vond plaats onder de bezielende leiding van Arie Geurts.  Wij hebben in de voorbereiding van deze dag op een heel prettige wijze met Arie contact gehad. De voorbereiding. Arie dacht met ons mee hoe wij het schilderen en onze STERwaarden op een leuke manier bij elkaar konden brengen. Ook toen er zich in de voorbereidingsperiode een onverwachte situatie voordeed, was Arie ook bereid om daarmee rekening te houden afhankelijk van de stemming op die dag. Het is prettig om op deze manier het gevoel te krijgen ook echt samen op te trekken. Op de dag zelf, gisteren, was het mooi om iedereen zo spontaan en ook met een enorme inzet aan de gang te zien gaan. Aanvankelijk was voor menigeen nog onduidelijk wat precies de bedoeling is. Na de eerste verwarring kwam er al snel en gestaag vorm in de symbolen, die wij aan de STERwaarden hebben gegeven. Deze staan voor Samenwerking, Transparantie, Enthousiasme en Rechtvaardig. Plus de K van Klant, die het woord STER.K maakt. De middag heeft in een gezellige en actieve sfeer geleid tot 10 mooie schilderijen, die wij nu ergens een plaats gaan geven op de afdeling. Samen ergens mee aan de gang gaan, is mij en hopelijk ook anderen, heel goed bevallen.
Arie maakte in de middag er een ontspannen sfeer van, en zorgde voor verbinding tussen de verschillende groepen, door met elkaar te delen, wat men wilde. Bedankt, Arie!

Bewaren

Referenties van klanten: