Workshops schilderen, die verbinden.

tel: 06 - 22205360 - e-mail: ariegeurts@me.com

Maria 65 jaar

30 augustus, 2022


Op die bijzondere dag in Oudewater straalde de zon en was iedereen vol enthousiasme. Het was een feestelijke gelegenheid, want ter ere van Maria’s aanstaande verjaardag besloot zij samen met haar echtgenoot en hun kinderen en kleinkinderen een gezamenlijke workshop schilderen te volgen.

De workshop bracht de familie samen in een creatieve en inspirerende omgeving. Met penselen en verf in de hand gingen ze aan de slag, waarbij ze een uniek schilderij creëerden. Onder begeleiding van een ervaren kunstenaar ontdekten ze nieuwe technieken en experimenteerden ze met kleuren en vormen.

De gezamenlijke activiteit zorgde voor een hechte band tussen de familieleden, terwijl ze samen lachten, elkaar hielpen en elkaars creatieve expressie bewonderden. Het schilderen werd niet alleen een artistieke ervaring, maar ook een moment van plezier en samenzijn.

Aan het einde van de workshop was het eindresultaat verbluffend. Samen hebben ze een kunstwerk gecreëerd, dat een blijvende herinnering vormde aan die speciale dag in Oudewater. Het schilderij symboliseerde niet alleen hun creativiteit, maar ook de liefde en verbondenheid binnen de familie.

Met een voldaan gevoel en een nieuwe ervaring rijker kwam er een eind aan de workshop, wetende dat er een waardevol en uniek familiemoment was gecreëerd. Het schilderij zou een pronkstuk worden, een herinnering aan het feestelijke samenzijn en de kunstzinnige talenten van de hele familie.

Filmpje van de middag

 

Maria 65 jaar

30 augustus, 2022

Op die bijzondere dag in Oudewater straalde de zon en was iedereen vol enthousiasme. Het was een feestelijke...

50 jarig huwelijksjubileum Ben en Geertje

27 juli, 2022

Ben en Geertje waren in 2020 50 jaar getrouwd. Helaas gooide corona roet in het eten om het toen te vieren. Maar dit is...