Workshops schilderen, die verbinden.

tel: 06 - 22205360 - e-mail:

Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest krijgt bij Art-in-tact wel een hele bijzondere inhoud. De feestgangers kunnen voor zichzelf een schilderij maken of een schilderij voor het a.s. bruidspaar. Het samen bezig zijn, pret maken en herinneringen ophalen. En dan straks de lol om een duurzaam samen gemaakt kado aan het bruidspaar geven of allemaal een eigen doek als herinnering aan dit bijzondere vrijgezellenfeest. Altijd een dubbel succes. 

Geweldig toch?vrij4 vrij5

De workshop kan prima op locatie gegeven worden. We hebben weinig nodig. Afhankelijk van het aantal deelnemers 1 of 2 tafels en een emmer water.

Bij ons hoef je niet te kunnen schilderen. We helpen je met kleine opdrachtjes, die gerelateerd zijn aan jullie feestje. We laten zien wat we bedoelen, het schilderen wordt dan van ondergeschikt belang. Toch zullen jullie verrast zijn over de resultaten van jullie schilderwerk.

image

Het is mogelijk om jullie (bij beschikbaarheid) te ontvangen in de bovenzaal van Cafe “De Hete Brij” in het centrum van Zwolle. Maar we komen dus ook graag naar jullie toe.

prijs: vanaf 30 euro pp bij deelname vanaf 10 personen. GRATIS doeken 30 x 40 per persoon of aantal 70 x 100 per groep van 5 t.b.v. een meerluik

vraag een offerte aan via het contactformulier

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Referenties van klanten: