Workshops schilderen, die verbinden.

tel: 06 - 22205360 - e-mail:

Afdelingsuitje

Feestje??

Een gezellig uitje, een beetje teambuilding of netwerken, samen aan de slag en plezier maken. Na de workshop je afdeling of kantoor op fleuren met eigen gemaakte schilderijen. De schilderijen zijn een duurzame herinnering zijn aan het afdelingsuitje. Dus nog jaren plezierige herinnering aan het door jou georganiseerd feestje. De schilderijen zullen nog een tijdlang voor hilariteit zorgen op je afdeling.
Dat is het Art-in-tact 3 in 1 concept of toch 4 in 1 concept!

  

Art in Tact zoekt samen met u naar een thema voor de workshop. Aan de hand van dat thema worden er kleine goed uitvoerbare opdrachten gegeven. Opdrachtjes refereren aan jullie afdeling, werk. Er wordt voor gedaan wat er wordt bedoeld. Dit kan op grote doeken zodat er een 3- of 4 luik ontstaat,maar ook op kleinere doekjes zodat er een mozaïek ontstaat.

Graag komen we bij u op locatie workshop geven.

Wat ook kan een geheel verzorgd afdelingsuitje op een locatie met alles er op en aan. Uw budget bepaalt de mogelijkheden uiteindelijk. We hebben contact met het leuke stadscafe De Hetebrij in het centrum van Zwolle. Hier kunnen we groepen tot ongeveer 15 tot 20 man ontvangen. Er zijn dan arrangementen af te spreken met consumpties, maar ook met eenvoudige maaltijden. Echter luxe uit eten is mogelijk binnen loop afstanden in het centrum van Zwolle.
Hoe mooi is het om eerst inspiratie op te doen in museum de Fundatie

Ook hebben we samenwerking met Feesthoeve Brummerij in Ruinerwold en Deelvier te Baarlo (Zwartsluis)

Velen gingen u voor en lieten hun afdelingsuitje door Art in Tact verzorgen. Zij lieten zich verrassen en gingen trots met zelf gemaakte schilderijen naar huis. Zie de referenties en de portfolio.

Bewaren

Bewaren

Referenties van klanten: