Workshops schilderen, die verbinden.

tel: 06 - 22205360 - e-mail: ariegeurts@me.com

Vrienden

Houd je vriendenband levend met een onvergetelijk feest! Art in Tact maakt het mogelijk.

Bij Art in Tact kunnen jij en je vrienden of vriendinnen gezellig samen aan de slag, en ik kom graag naar jullie toe. Tijdens dit feestelijke evenement kunnen jullie als vriendengroep herinneringen ophalen en ze vastleggen op doek. Op deze manier ontstaan er niet alleen nieuwe herinneringen, maar wordt ook de verbinding tussen jullie behouden en mogelijk zelfs versterkt. Dit kan individueel gebeuren op aparte doeken, of jullie kunnen gezamenlijk schilderen op meerdere kleinere of grotere doeken.

Ervaring met schilderen is absoluut niet nodig. Jullie hoeven geen professionele schilders te zijn om deze bijzondere verbinding tot stand te brengen. Wij bieden eenvoudige en haalbare opdrachtjes en laten zien wat we bedoelen. Deze opdrachtjes geven jullie de ruimte om herinneringen op te halen, sterke verhalen te vertellen of juist opnieuw te horen. Gegarandeerd zorgen ze voor hilariteit en het creëren van kostbare en blijvende herinneringen in de vorm van unieke schilderijen. Bovendien ontstaat er een nieuwe gedeelde herinnering die jullie samen hebben gemaakt.

Kies voor een feestje vol creativiteit en samenhorigheid. Art in Tact brengt jullie vriendengroep dichter bij elkaar en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen een blijvende herinnering kunnen creëren!

Vraag via het contactformulier een offerte aan!

vrienden vriendinnen 

Een referentie:

Ik vond het ontzettend leuk, je deed het goed. Geweldige manier om wat losser, informeler met elkaar kennis te maken. Ik vond het een lekkere ontspannen avond en vooral gezellig. Ik hoop dat het jou ook nog ergens een vervolg oplevert.

We moeten het nog overleggen, maar of het netwerkkantoor of we geven ze weg voor goed doel (bijvoorbeeld in gemeenschappelijke ruimte van een bijzondere woonvorm o.i.d.).

Referenties van klanten: