Workshops schilderen, die verbinden.

tel: 06 - 22205360 - e-mail: ariegeurts@me.com

Vrienden

Een feestje, dat de vriendenband in stand houdt of verstevigd?

Samen met je vrienden of vriendinnen lekker aan de slag? Ik kom ook graag naar jullie toe.
Tijdens het feest gaan jullie als vrienden herinneringen ophalen en die vastleggen op doek. Er ontstaan dan een nieuwe herinneringen. De verbinding zal hierdoor behouden worden en zo mogelijk verstevigd worden.
Dit kan allemaal op een eigen doek of gezamenlijk schilderen op meerdere kleinere of grotere doeken.

Ervaring met het schilderen is absoluut niet nodig.

Je vrienden en vriendinnen hoeven om deze verbinding tot stand te brengen niet te kunnen schilderen. Wij geven kleine goed uitvoerbare opdrachtjes en laten zien wat we bedoelen. De opdrachtjes geven ruimte tot herinnering ophalen, sterke verhalen vertellen of opnieuw aanhoren.
Gegarandeerd: hilariteit de duurzame dierbare herinnering in de vorm van de schilderijen en een nieuw gemaakte herinnering.

Vraag via het contactformulier een offerte aan!

vrienden vriendinnen 

Een referentie:

Ik vond het ontzettend leuk, je deed het goed. Geweldige manier om wat losser, informeler met elkaar kennis te maken. Ik vond het een lekkere ontspannen avond en vooral gezellig. Ik hoop dat het jou ook nog ergens een vervolg oplevert.

We moeten het nog overleggen, maar of het netwerkkantoor of we geven ze weg voor goed doel (bijvoorbeeld in gemeenschappelijke ruimte van een bijzondere woonvorm o.i.d.).

Referenties van klanten: