Workshops schilderen, die verbinden.

tel: 06 - 22205360 - e-mail: ariegeurts@me.com

Het feestje van je dromen met Art in Tact

Het feestje van jouw dromen!

Ben je op zoek naar een feestje dat net even anders is dan anders? Wil je jouw familiedag, trouwdag, verjaardag of teamuitje een unieke invulling geven en jouw gasten een duurzame en tastbare herinnering mee naar huis geven?

Art in Tact biedt de perfecte oplossing met onze verbindende workshop schilderen. Samen met jouw familie en/of vrienden creëren jullie een schilderij dat nog jarenlang een speciale plek verdient in jouw huis of bij jouw gasten thuis.

Indien gewenst komen wij naar jullie toe. De workshop kan bij jou thuis worden georganiseerd, afhankelijk van de grootte van de groep en de beschikbare ruimte. We kunnen ook naar de feestlocatie komen. Het enige wat we nodig hebben, zijn voldoende werkplekken rondom een tafel of tafels en een emmer water. De rest regelen wij.

Daarnaast kunnen we de workshop verzorgen in Zwolle, bij Café de Hetebrij, met een drankje en hapje voor groepen tot 15 personen.

Een recensie:

image

 

Dag Arie

Wij willen je bedanken namens alle (schoon)zussen voor de geweldige workshop van afgelopen donderdag.
Je hebt ons allemaal aan het werk gezet en inspiratie gegeven, het resultaat mag er zijn.
Ons jaarlijkse Zussendagen is een succes geworden, mede door dit gezellig samenzijn in De Hete Brij.
Het is een aanrader!

Lieve Groet zussen Peters

 

 

Enkele voorbeelden:

Familiedag, met ook vrienden mochten van de jarige job enigszins out off the box en mochten met minimale kaders aan de slag met het thema ‘water, lucht, aarde en vuur’.

verjaardag Ivonne   verjaardag

Familiedag ter gelegenheid van de 65ste verjaardag van vader. Vader van zijn vrouw en (klein) kinderen een workshop schilderen kado. Het schilderij krijgt als thema “familiebanden”.

verjaardag   Boer eind resultaat

Familiedag: Riny is 60 geworden en maakt met haar familie en vrienden een schilderij dat nu in het tuinhuis hangt.

familiedag familiefeest

Nogmaals een familiedag ter gelegenheid van een verjaardag, dat mede opgeluisterd werd door het maken van een familieschilderij. Samen met je kinderen en kleinkinderen een herinnering maken, dat nog jaren herbeleefd wordt.

vrijgezellefeest

Kleine kinderen kunnen prima meedoen. Zij kunnen juist met hun nog onbedorven creativiteit een blikvanger maken in het schilderij en de herinnering het feestje extra vergroten !

kinderen

 

Bewaren

Bewaren