Workshops schilderen, die verbinden.

tel: 06 - 22205360 - e-mail: ariegeurts@me.com

Atelier en Galerie Art in Tact in Zwolle

Vanaf 2020 start.  Echter vanaf 2021 HELAAS tgv van de corona het atelier moeten sluiten. Het is en blijft mogelijk om workshops op locatie te organiseren.

Januari 2020 een frisse start in een nieuwe locatie in een nieuw atelier en galerie. Super trots laat ik je foto’s zien van dit atelier en deze galerie- en workshop-ruimte.

Tgv van de corona moest het atelier eerst aangepast worden, zodat deelnemers met een gerust hart deel kunnen nemen aan een workshop. Later moest het atelier gesloten worden omdat het niet meer rendabel was.

 

coronaproof

Filmpje Atelier en Galerie

  workshop schilderen  acryl

 

 

 

Woensdag 3 mei was het team-uitje van de afdeling Communicatie van energiebedrijf Essent. Een teamuitje is natuurlijk iets om naar uit te kijken, maar voor mij had deze dag nog een extra bijzonder tintje, omdat ik pas sinds 1 mei bij Essent werk. Het teamuitje stond voor mij dan ook vooral in het teken van kennismaken met mijn nieuwe collega’s. En ik mag wel zeggen dat een workshop kunstschilderen bij Art-in-Tact in Zwolle hiervoor een perfecte manier is. We hadden ons geen betere dag en locatie kunnen wensen. Onder zomerse omstandigheden en in een zeer pittoreske en inspirerende omgeving werden we bijzonder gastvrij ontvangen door jou. Je gaf ons na een korte uitleg de opdracht om in teams van drie a vier personen een schilderij te maken, met daarin de thema’s communicatie en samenwerking verwerkt. Voortvarend gingen alle teams van start. Uiteraard werd eerst een plan van aanpak gemaakt en werden de taken onderling verdeeld, zoals het hoort bij samenwerken. Maar al snel stond iedereen te schilderen en zo ontstonden de meest bijzondere creaties. Trots als we zijn, staan deze schilderijen nu te pronken in de verschillende kamers van de afdeling Communicatie. Op deze wijze kunnen we nog vaak met genoegen denken aan het het geslaagde teamuitje van 3 mei en kunnen we alle Essent-collega’s van andere afdelingen vertellen (en laten zien) hoe leuk het is geweest. Wat ik je zeker niet wil onthouden is dat iedereen zowel op de dag zelf als ook de dagen erna zeer positief heeft gereageerd op de workshop. Hoewel de meesten van ons nog geen enkele kunstschilderervaring hadden, was het top om te doen en hadden we het niet willen missen. De kans is dan ook groot dat je in de toekomst een aantal van ons nog eens terug zal zien.