Workshops schilderen, die verbinden.

tel: 06 - 22205360 - e-mail:

Druiven zijn zuur

13 oktober, 2017


Dag Arie,

Nogmaals bedankt voor het schilderij. Ga er steeds meer van genieten. Je ziet dat het goed gemaakt is. Mooi of niet mooi is een kwestie van persoonlijke aard (ik vind het mooi), dat staat daar los van.

In het donker/schemer worden de kleuren grijstinten, apart effect want je ziet de vormen dan nog wel goed. Dan lijkt het doek dus net zwart-wit. Heb dat geprobeerd op de foto te zetten (niet gelukt, haha).

Ben er heel blij mee, kijk er ’s ochtends en ’s avonds vanuit mijn bedje naar. Soms luister ik naar de radio in bed en dan kijk ik best lang. Ga de details steeds meer waarderen. Door de manier waarop het is gemaakt, is bijvoorbeeld geen druif hetzelfde.

Als ik over tien jaar multi-kriljardair ben, koop ik nog een doek voor de hoofdprijs van je ;-j. Je hebt me nu wel gematst, daar ben ik zeer dankbaar voor.

Mijn zus gaat proberen een keer iets te plannen voor een bedrijfsuitje bij Art-in-Tact.

Tabee, het ga je goed en bedankt Arie.

MVG, Joost

Bijzondere bruiloft op een bijzondere locatie met een bijzonder gastenboek

Bijzondere bruiloft op een bijzondere locatie met een bijzonder gastenboek

10 juli, 2018

Bijzondere bruiloft, bijzonder gastboek Uitgenodigd om een bruiloft luister bij te zetten. Samen met de bruiloftsgasten...

Druiven zijn zuur

13 oktober, 2017

Dag Arie, Nogmaals bedankt voor het schilderij. Ga er steeds meer van genieten. Je ziet dat het goed gemaakt is. Mooi...