Workshops schilderen, die verbinden.

tel: 06 - 22205360 - e-mail:

Fotoshoot is ook een dingetje

13 februari, 2020


Een bijzondere dag.

Samen met een fotograaf op pad voor een fotoshoot ten bate van het blad Bijzonder Zwolle. Hoe bijzonder is dat?

.  

 

  

De fotoshoot moet een weerslag zijn van wat Art in Tact doet. Dat is een lastige opdracht, want het zijn meerdere doelen die de workshops dienen. Het zijn namelijk niet zo maar workshops schilderen. Een workshop schilderen als het gaat om wat basis informatie en technieken geef ik. Echter zet ik het middel schilderen vaker in als verbindingsmiddel. Het schilderen wordt dan ondergeschikt gemaakt aan het lekker met elkaar bezig zijn in een ontspannen sfeer.

1/ verbindende workshops schilderen.

Samen aan de slag met verf en penselen. Aan de hand van kleine opdrachtjes een nieuwe verrassende herinnering maken. Doelgroep: collega’s, vrienden, familie

2/ Verbindende workshops schilderen met teambuilding.

teambuilding

Samen een opdracht uitvoeren.  Samen ontdekken wie wat doet en waarom. Een plan maken, taken verdelen en uitvoeren, evalueren en zonodig zaken bijstellen.
Eindresultaat: een verrassende en blijvende reflectie van de teambuilding
doelgroep: teams

3/ Workshops intuïtief schilderen met/zonder paletmessen.

workshop schilderen schilderen

Uitleg over schilderen, acrylverf en de te gebruiken materialen. Aanreiken van een aantal basistechnieken. Wat wel en wat niet te doen.

4/ schilderijen vervaardigen, exposeren en verkopen

schilderij    Atelier

Ik ben autodidact en schilderij vanuit passie. Het verrassende vind ik altijd maar weer hoe mensen op mijn schilderijen reageren. Het schilderen is iets dat ik doe als vanzelf. Het voelt heerlijk om met de materie bezig te zijn en je eigen fantasie en creativiteit in te zetten richting een fascinerend eindresultaat.

Graag zet ik mijzelf maar ook de ander op het verkeerde been.

Bijzonder Zwolle

12 maart, 2020

Workshop intuïtief schilderen met fijne recensies

24 februari, 2020

Ook tweede workshop in het nieuwe atelier geven fijne recensies. Ook de tweede workshop was een mooie ontdekkingsreis...