Workshops schilderen, die verbinden.

tel: 06 - 22205360 - e-mail: ariegeurts@me.com

Teamuitje

Voor teamuitjes heeft Art in Tact toch wel een heel mooi concept.

Graag ontvangen we jouw team in ons atelier in Zwolle. Desgewenst komen we naar jou toe. Naar jullie locatie of een door jullie uitgekozen locatie.

Tijdens de de teamuitjes gaan we samen aan de slag. Je hoeft bij ons niet te kunnen schilderen. We helpen je en wel zodat het schilderen ondergeschikt wordt aan het plezierig samen bezig zijn.

Om het plezier bezig te zijn voor elkaar te krijgen tijdens onze teamuitjes, hebben we een aantal methodieken ontwikkeld. Door deze methodieken ga als je team ongemerkt heerlijk aan de slag. Samen met Art in Tact werken jullie naar een verrassend resultaat.
Laat ook jouw teamleden in onderlinge verbinding met elkaar verrast raken over hun eigen resultaat en de eigen creativiteit. Er wordt een mooie herinnering gemaakt in de vorm van een eindresultaat.

Dat eindresultaat kan nog jaren gesprekstof opleveren in je team, maar ook binnen je organisatie. Gesprekstof over dat wat geschilderd is, over hoe het geschilderd is en door wie wat geschilderd is. Hilariteit al om.

Bij het werken op locatie hebben we niet veel nodig. Een aantal tafels om voldoende werkplekken te creëren en voor onze materialen. Een emmer met water is en een zak voor voor afval. De rest nemen wij mee.

vraag een vrijblijvende offerte aan.

originele teamuitjes teamuitje teamuitjes