Workshops schilderen, die verbinden.

tel: 06 - 22205360 - e-mail: ariegeurts@me.com

Afdelingsuitje

Een gezellig uitje, een beetje teambuilding of netwerken, samen aan de slag en plezier maken? Na de workshop je afdeling of kantoor op fleuren met eigen gemaakte schilderijen?
Een duurzame herinnering aan het afdelingsuitje? Nog jaren een plezierige herinnering aan het door jou georganiseerd feestje?

Nog een tijdlang hilariteit op je afdeling na aanleiding van jou georganiseerde uitje!
Dat is het Art in Tact 3 in 1 concept!  Of toch een 4 in 1 concept?

Ga je het mee maken?  Neem contact met ons op en we maken er samen een bijzonder event van

afdelingsuitje   teamuitjeafdelingsuitje

Art in Tact zoekt samen met u naar een thema voor de workshop. Aan de hand van dat thema worden er kleine goed uitvoerbare opdrachten gegeven. Opdrachtjes refereren aan jullie afdeling, werk. Er wordt voor gedaan wat er wordt bedoeld. Dit kan op grote doeken zodat er een 3- of 4 luik ontstaat, maar ook op kleinere doekjes zodat er een mozaïek ontstaat.

We kunnen bij u op onze locatie in Zwolle ontvangen maar ook de workshop bij u op locatie geven.

Wat ook kan is een geheel verzorgd afdelingsuitje op een locatie met alles er op en aan. Uw budget bepaalt de uiteindelijk de mogelijkheden. Dit kan bij Art in Tact op locatie

We werken samen met het leuke stads cafe De Hetebrij in het centrum van Zwolle. Hier kunnen we groepen tot van 15 tot ongeveer 20 man ontvangen. Er zijn arrangementen af te spreken met consumpties en hapjes en eventueel eenvoudige maaltijden.
Om uitgebreider te eten biedt Zwolle voldoende mogelijkheden. Het stads cafe is mogelijk binnen loop afstanden in het centrum van Zwolle.
Hoe mooi is het om eerst inspiratie op te doen in museum de Fundatie om vervolgens samen zelf aan de slag te gaan

Velen gingen u voor en lieten hun uitje door Art in Tact verzorgen. Zij lieten zich verrassen en gingen trots met zelf gemaakte schilderijen naar huis. Zie de referenties en de portfolio.

Bewaren

Bewaren

Referenties van klanten: