Workshops schilderen, die verbinden.

tel: 06 - 22205360 - e-mail: ariegeurts@me.com

Afdelingsuitje

Een gezellig en verbindend uitje met Art in Tact!

Ben je op zoek naar een gezellig uitje waarbij teambuilding en netwerken centraal staan? Samen aan de slag gaan en plezier maken? En wil je na de workshop je afdeling of kantoor opfleuren met zelfgemaakte schilderijen?

Bij Art in Tact zorgen we voor een duurzame herinnering aan jullie afdelingsuitje. Nog jarenlang kunnen jullie genieten van de plezierige herinneringen aan het door jou georganiseerde feestje. Bovendien zorgt het voor een langdurige hilariteit op jullie afdeling.

Het Art in Tact 3-in-1 concept biedt precies wat je zoekt: een combinatie van gezelligheid, teambuilding en een tastbare herinnering. Of misschien zelfs een 4-in-1 concept, waarbij ook het netwerken wordt gestimuleerd.

Ben je klaar om het mee te maken? Neem contact met ons op en samen maken we er een bijzonder event van.

afdelingsuitje   teamuitjeafdelingsuitje

Art in Tact: Creatieve workshops op maat voor teams en bedrijven

Bij Art in Tact helpen we je graag bij het creëren van een unieke workshopervaring. Samen met jou zoeken we naar een thema dat aansluit bij jullie team of bedrijf. Vervolgens geven we kleine, goed uitvoerbare opdrachten die gerelateerd zijn aan jullie afdeling of werk. Op deze manier laten we jullie zien wat we bedoelen en stimuleren we de creativiteit en samenwerking.

Onze workshops bieden de flexibiliteit om op verschillende formaten doeken te schilderen. Zo kunnen jullie een prachtig drieluik of vierluik creëren op grote doeken, of een kleurrijk mozaïek-effect bereiken op kleinere doekjes.

We kunnen de workshop op jullie eigen locatie verzorgen, zodat jullie in een vertrouwde omgeving kunnen werken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor een geheel verzorgd afdelingsuitje op een locatie naar keuze. We houden daarbij rekening met jullie budget en specifieke wensen, zodat het evenement volledig aan jullie verwachtingen voldoet.

Als partner werken we samen met Stadscafé De Hetebrij, een gezellige locatie in het hart van Zwolle. Hier kunnen we groepen ontvangen van 15 tot ongeveer 20 personen. In samenwerking met het café kunnen we diverse arrangementen aanbieden, inclusief consumpties, hapjes en zelfs eenvoudige maaltijden. Als jullie de ervaring willen uitbreiden met een uitgebreid diner, zijn er in Zwolle genoeg mogelijkheden. Het Stadscafé bevindt zich op loopafstand van verschillende bezienswaardigheden, waaronder Museum de Fundatie, waar jullie inspiratie kunnen opdoen voordat jullie aan de slag gaan.

Veel tevreden klanten hebben hun teamuitje of bedrijfsevenement al aan Art in Tact toevertrouwd. Ze werden verrast door de creatieve mogelijkheden en gingen trots naar huis met zelfgemaakte schilderijen. Neem een kijkje in onze referenties en portfolio voor een impressie van eerdere geslaagde workshops.

Samen met Art in Tact creëer je een unieke en inspirerende ervaring voor jouw team of bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en er samen een onvergetelijk evenement van te maken.

Bewaren

Bewaren

Referenties van klanten: